Partier

Horten Sportsklubb inneholder flere idretter. Boksing, Kickboksing og MMA. Her kan du lese mer om de forskjellige partiene, og finne ut om dette kan passe for deg. Som medlem av sportsklubben kan du også delta på alle partier.

Boksing

Boksing er en idrett hvor to utøvere kjemper mot hverandre innenfor en ring med strenge regler og kontrollerte rammer. Det kreves svært god kondisjon, styrke, teknikk og ikke minst mental robusthet. Mange ser på boksing som en av de mest krevende sportene som finnes med tanke på psykisk press, fysisk kapasitet og taktisk tenkning.

Boksepartiet i Horten Sportsklubb har 3 trenere hvor alle er oppriktig opptatt av idretten. Vadym Liubas, Stian Ask og Suad Bejovic.

Vadym er hovedtrener, født i 1970 i Ukraina, og har oppnådd det meste innenfor boksing i sitt hjemland. Han er USSR mester i 67kg og har trent ungdom i over 30 år. Som trener har han oppnådd flere gullmedaljer på ukrainsk nivå, noe som er svært stort i en slik boksenasjon.

Stian Ask og Suad Bejovic er hjelpetrenere og har utdanning fra Norges Idrettsforbund med retning boksing og kickboksing.

Boksepartiet har flere konkurrerende utøvere hvor vi reiser på stevner, mesterskap og andre eventer i løpet av året for å samle erfaring, kunnskaper og gull. Vi har også mosjonister som kun ønsker den utfordrende treningen, som også bidrar til meget høy positivitet i gruppen. I våres parti er alle velkommen.

 

Ansvarlig boksepartiet er Stian Ask

Tlf: 922 90 371

Mail: boksing@hortensportsklubb.no

 

Kickboksing

Tekst kommer

 

MMA

Tekst kommer