Bli medlem

Betingelser for medlemskap

Hva koster medlemskap?
Barneparti (8-12 år): 189 kr. pr mnd. Ungdom/voksen (fra 13 år): 950 kr. (inkluderer to måneders trening. Deretter 315 kr. pr. mnd.

Bindingstid?
Vi har ingen bindingstid, og du faktureres månedlig med autotrekk fra kort.

Hvordan betaler jeg medlemskapet?
Du må betale med kort. Vi trekker automatisk månedlig beløp fra kortet frem til eventuell oppsigelse. Vi håndterer ikke kontanter.

Forsikring
Horten Sportsklubb er medlem av Norges Bokseforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund. Forsikring for våre medlemmer er inkludert i medlemskapet.

Må jeg konkurrere?
De fleste av våre medlemmer er mosjonister. For å konkurrere i boksing eller kickboxing kreves det ekstra trening, og vi vil løpende vurdere hvilke utøvere som er aktuelle for å delta på vårt konkurranseparti.

For deg som vil satse seriøst, er dette klubben å satse i. Vi skreddersyr treningsprogrammer og følger opp hver enkelt utøver 100% med mål om å produsere Norges beste fightere. Så lenge du har lyst, så stiller vi med kompetanse.

Må jeg ha utstyr?
Alle som trener hos oss må i løpet av den første måneden kjøpe eget utstyr. Det inkluderer minimum tannbeskytter, bandasjer til hendene og boksehansker. Klubben har egne avtaler på dette.